Удружење ЗАВЕТ СрпскоРуски

Сообщество ЗАВЕТ СербскоРуский

Удружење ЗАВЕТ СрпскоРуски

Сообщество ЗАВЕТ СербскоРуский

ПЕТИЦИЈА

ПЕТИЦИЈА

Тренутно потписа

4

Подели на друштвеним мрежама

Facebook
Twitter

ПЕТИЦИЈА

Први део: Санкције Русији као облик турчења српског народа

1. Санкције Руској Федерацији
У српској јавности све јаче се намеће теза да је потребно увести санкције Русији. То значи извршити агресију на заштитницу којој дугујемо српску државу и своје постојање као историјског народа.
Тренутни режим у Србији припрема јавност жалопојкама да је притисак Запада све већи и да се, ето тако, мора то са санкцијама.

2. Кретенизовање јавног мнења
Отворени и прикривени заговорници санкција Русији настоје да кретенизују српску јавност тако што тежину те одлуке смештају на ниво одлуке о избору марке аутомобила приликом куповине. Као када би се суштина Јудине издаје састојала у дилеми тридесет или четрдесет сребрњака.

3. Турчење
Санкције Русији би за српски народ значиле промену свести и српског идентитета. Онако како су немачки парламентарци јавно и јасно тражили. Турчење у овом времену. Конвертитство са свим последицама које оно носи.

4. Потурица гори од Турчина
У кретенизованим порукама народу наговештава се како ће тренутна власт у Србији увести санкције, додуше невољно јер ето мора се, а онда ће народу бити много лакше и боље. Десет пута боље.
Али никада конвертитима није било боље. Народ је одавно своје искуство ставио у пословицу: “Потурица гори од Турчина”.

5. Потурици крв је до рамена
Конвертити увек морају да се доказују. Њима нико више не верује. Ако је Турчину рука крвава до лакта потурици мора да буде крвава до рамена. Ко једном изда он издаје заувек.

6. Истрага потурица – Београд као нуклеарна прашина
Ниједног тренутка не треба сумњати да би окупатор Србије, уколико бисмо своју судбину предали у његове руке, на територији наше земље поставио стратешко оружје окренуто према Русији. Љута рана тражила би љуту траву. Можда би тако Београд – уместо Лондона – постао гомила нуклеарне прашине.

Други део: Руска одбрана у СБ УН 8.јула 2015.

1. Страшни двадесети век
Двадесети век је историју српског народа обележио настојањем непријатеља да се српски народ биолошки уништи.
Иста намера истих непријатеља остаје и за XXI век.

2. Британске активности за уништење српског народа – Резолуција С2015/508
Посебну активност да се уништи српски народ предузела је Велика Британија. Морално уништење српског народа као припрему за његово биолошко уништење Велика Британија је покушала да оствари 8.јула 2015.године.
Крајем јуна 2015. године Велика Британија је предложила, а Сједињене Америчке Државе и земље Европске уније подржале, усвајање Резолуције Савета безбедности Уједињених нација о Сребреници којом се осуђује геноцид у јулу 1995.године и српски народ де факто проглашава за геноцидан. Усвајање Резолуције планирано је за 8.јул чиме би почео лов на српску историју и судбину.